top of page

Här med de sköna programledarna i återskaparna , Erik o Lotta

Det är väldigt roligt att fått chansen att vara med i detta härliga program, det är utvecklande att få jobba med experter inom olika hantverksyrken och få visa lite hur vi gör och vad vi kan. 


Det är samtidigt roligt att genom detta uppmärksamma att det finns en av världens bästa urmakarskolor här i Sverige. Vi utexaminerar 12 st fantastiska elever varje år, det är en treårig högskoleutbildning i Motala som utbildar urmakare och finmekaniker i världsklassurmakarskolan

Det är kul med alla som hör av sig pga av tv serien och jag försöker svara på allt så fort jag hinner. Nu kommer jag börja lägga ut bilder här från de avsnitt som varit, 

Många frågor kommer även på verktygen jag använder och det är givetvis många specialverktyg för urmakare men i övrigt så kommer verktygen från SWEDOL i Motala och MILWAUKEE, mikroskåpet från Astrosweden.

 Äntligen igång med serien

Det är spännande nu när serien kommit igång, jag fick även tillfälle att medverka på nyhetsmorgon i TV4 den 9/3 vilket var en ny upplevelse men jättekul. Det kommer komma många spännande och intressanta föremål i programmen. Jag kommer lägga ut bilder även här under våren från inspelningen. Nu går programmet på onsdagar 21;00.

bottom of page